Bier en stoofvlees 7 mei

Beste ouders, leden, OCL en andere Chiro- sympathisanten,

Misschien is het jullie al opgevallen dat onze lokalen een beetje verouderd zijn. Alhoewel ze zeer chiro-proof zijn en naar behoren de tand des tijds doorstaan, zal het toch ooit tijd zijn voor nieuwe lokalen en een nieuw terrein. Een nieuw gebouw staat er helaas niet met een vingerknip. Daarom is het dringend tijd om een spaarpot te beginnen vullen die al de toekomstige werken kan financieren.

Hoe spekken we dat spaarvarken nu? Door te doen wat we goed kunnen natuurlijk! Evenementen organiseren. Bij deze willen we jullie dus warm maken voor ons gloednieuw evenement “Bier en Stoofvlees”. Op zaterdag 7 mei doen we de deuren van de jongenschiro open en kan ieder die wilt komen proeven van vers bereid stoofvlees geserveerd met heerlijke (Kappelse) bieren. Voor de vegetariërs en de stoofvleestwijfelaars onder ons zullen er natuurlijk ook alternatieven voorzien worden. Wanneer onze maagjes gevuld zijn, sluiten we af met een paar voorzichtige danspasjes in de bodega!

Komen jullie lekker dineren op zaterdag 7 mei? Vul dan onderstaand formulier in, zo hebben wij een idee hoeveel stoofvlees we moeten maken! Dit formulier is natuurlijk niet bindend, wanneer je zaterdag 7 mei toch nog van keuze wil veranderen, kan dat zeker!
https://forms.gle/QSkx7gY6xiF6XRtd6

Bekijk zeker ons evenement eens op facebook.
https://www.facebook.com/events/1126818424778353

Groetjes,

De jongensleiding